home

nylonkousen.net

de beenmode experts

naad stay-up kousen

winkelwagentje
Stay-up kousen met naad zijn er niet zoveel, maar nylonkousen.net heeft er toch een paar voor U gevonden. Van zowel Cette, Gipsy als Trasparenze hebben we heel mooie stay-up naadkousen. Aanraders voor wie wel naadkousen maar geen jarretelgordel wil dragen.
gipsy 1054 hold-up naadkous met kant 10 DEN gipsy  1054  hold-up naadkous met kant
Deze zeer elegante ultra dunne hold-up kous met naad, Cubaanse hiel en een kanten kousenband maakt je kleding de echte helemaal af.
zwart
prijs:  € 12.75 

gabriella calze-linette hold-up kousen 20 DEN gabriella  calze-linette  hold-up kousen
Elegante licht glanzende stay-up kousen met naad en luxe kanten boord van Gabriella.
zwart
prijs:  € 12.50 

trasparenze pennac-SU stay-up kous met naad en met kant 20 DEN trasparenze  pennac-SU  stay-up kous met naad en met kant
Romantische stay-up kous met naad en met kanten kousenband.
zwart-zwart huid-zwart
prijs:  € 16.55 

nylons wassen

Als je kousen een dag gedragen hebt, dan kan je ze het beste op de hand wassen in wat lauw water, dan goed uitspoelen, niet uitwringen en ze laten drogen. Als je geen tijd heb voor een handwasje, doe ze dan in een waszakje en was ze in de wasmachine op een niet te warm programma. Uiteraard mag je ze niet bleken of in de droger of strijken, maar dat spreekt voor.

Makkelijk winkelen, vooraf registreren is niet nodig. betalen kan eenvoudig door een bank / giro overschrijving, iDEAL of met creditcard.

Onze bestsellers, populaire modellen die een bijzonder goede prijs kwaliteist verhouding hebben. Klik hier om deze selectie te zien.

nylon kousen netkousen nylonkousen naadkousen nylons hold-up jarretelkousen

V.O.F. Nylonkousen.net Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.